Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Aanbieding: Kanohuur voor scholen

Verhuur inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Uitleg bij aanvang
  • Inclusief 10% korting op regulier tarief
  • Exclusief bezorgkosten

Wij verzorgen ook kanoverhuur voor scholen. Wij weten dat scholen met andere budgetten werken en proberen daarin graag mee te denken. Daarom bieden wij speciaal voor deze doelgroep aangepaste verhuurtarieven aan met 10% korting op het reguliere tarief.

Kanovarenkanovaren scholen

Kanovaren is een erg leuke en zeer gezellige activiteit. Daarbij vraagt het kanovaren om samenwerking, communicatie en balans. Stuk voor stuk belangrijke elementen om het teamverband te versterken. Dit maakt het kanovaren zeer geschikt voor scholen. En wat nog leuker is: het laat een onuitwisbare herinnering achter! Voordat het kanovaren gaat beginnen krijgen jullie van ons een uitgebreide uitleg. En dan kan het kanovaren beginnen. Neem plaats in de kano en start met peddelen! Gaan jullie genieten van de natuur of wordt er misschien wel een wedstrijdje gehouden?

De kano’s

Wij hebben stabiele Canadese kano’s geschikt voor 3 personen. Peddels, zwemvesten en een waterdichte ton zijn altijd ingegrepen. De kans op een ongewenst nat pak is klein, maar het is verstandig droge kleding en een handdoek mee te nemen.

Andere opties

Er zijn mogelijkheden om deze activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld een leuk lunchpakketje. Deze zit niet bij deze huur inbegrepen, maar kan los worden bijgeboekt.

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.