Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kanotocht VechteSee & Binnenstad Nordhorn (3 uur)

Arrangement inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

In ons buurland Duitsland kun je ook heerlijk kanoën. Wat dacht je van een prachtige tocht die eigenlijk over een meer gaat? Dat is een keer wat anders dan een riviertje. En via dat meer vaar je zo de binnenstad van Nordhorn in! Bekijk de binnenstad van Nordhorn eens vanuit het water met onze kanotocht VechteSee & binnenstad Nordhorn.

Kanotocht VechteSee

De tocht begint en eindigt bij Restaurant Pier 99. Dit is een erg leuk restaurant met een mooi terras waar je de VechteSee op kijkt. Deze tocht gaat merendeels over het meer (de Vechtesee). Vanuit het meer kun je verschillende paden nemen die in de binnenstad van Nordhorn uitkomen.

Nordhorn

Kanotocht VechteSee

Nordhorn was vroeger een textielstad waar je op sommige plekken nog wat van terug kan zien. De binnenstad van Nordhorn is de laatste jaren erg gemoderniseerd met verschillende winkels en horeca gelegenheden. Het mooie aan deze tocht is dat je echt letterlijk door de binnenstad vaart met je kano. En wil je even een stop voor een ijsje? Dat kan! Er liggen namelijk een aantal ijssalons aan het water. Genieten maar!

Pier 99

Na de leuke en indrukwekkende kanotocht eindigen jullie weer bij Pier99 aan de VechteSee. Pier99 is een mooie restaurantlocatie met een terras en een prachtig uitzicht, waar jullie kunnen nagenieten van de kanotocht VechteSee & Binnenstad Nordhorn.

pier 99

 

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).