Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Vechte – Quendorf naar Pier99 (6 uur)

Arrangement inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Een sportieve tocht over de Vechte, dat is voor de natuurliefhebber een echte musthave. Van ijsvogel tot reigers, goed kijken, dan kom je ze misschien wel tegen!

De tocht

de vechte

Stap bij de brug over de Vechte (Quendorf) in de kano en varen maar! De tocht leidt je over de prachtige Vechte. Het is een sportieve tocht met verschillende stroomversnellingen die de tocht nét iets spannender maken. De omgeving van de tocht is erg afwisselend. Je vaart tussen verschillende bossen door, afgewisseld met uitgestrekte weidegebieden en hun vee. In dit gebied broedt ook de zeldzame ijsvogel, kun jij hem spotten? Maar geniet vooral van de tocht, het water, de rust, de natuur en de dieren die je tijdens je vaart tegenkomt. De tocht eindigt op een groot en super mooi meer, de Vechtesee. Leg de kano netjes aan de kant, daarna doen wij de rest!

Pier99

Het eindpunt van de tocht is aan de Vechtesee bij Pier99. Dit is een hotel/restaurant waar je na de tocht een hapje en een drankje kunt nuttigen. Het prachtige uitzicht maakt deze plek zo speciaal. Bespreek de dag na en geniet van (hopelijk) het lekkere weer ;-).

kanotocht VechteSee

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).