Kanovaren Vechte – Engden naar Pier99 (3 uur)

Highlights

  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Boek nu vanaf

€ 16,- p.p.

Kanovaren op de Vechte is een uniek dagje uit dat voelt als vakantie. De mooie natuur en het leuke uitje zorgen voor een top dag!

Nancy Klein uit Enschede

Veel lol gehad met kanovaren en daarna met de aansluitende fietstocht. Thanks!
+ Lees meer

Rox van der Hoeven uit De Lutte

Heen een kanotocht over de Vechte: goede instructies, met name betreft de knelpuntjes (ja we zaten vast bij de stroomversnelling en hebben natte voeten en buikpijn van het lachen gekregen) Terug met de elektrische fietsen inclusief BBQ bakfiets. Op verzoek was er ook nog een heerlijk BBQ pakket bij geregeld. Zelfs een bluetooth speaker erbij (muziek terwijl je bbq’t) Kano’s op tijd, compleet en netjes Fietsen op tijd, compleet en netjes Mede dankzij jullie een geweldige dag gehad! Alweer superblij met jullie
+ Lees meer

R. Bernhard uit Amersfoort

Een heerlijk ontspannen kano tocht met het hele gezin. Onze dochter was wel wat sceptisch maar na een paar minuten al helemaal om. Een super mooie omgeving en voor de vistrap was genieten. We hadden een paar druppels onderweg maar toen we bij Pier99 aan het bijkomen waren kwam het met bakken naar beneden dus dat was prima geregeld, wij zaten immers droog. Daarna met de fiets terug wat ook erg leuk was en precies ver genoeg. Dit gaan we zeker nog een keer doen maar dan wel een andere route want deze hebben we nu gehad. 🙂 Dank Twente Kano voor een onuitwisbare vakantie herinnering. Fam. Bernhard
+ Lees meer

Arno uit Alkmaar

De kano’s lagen klaar, de tocht was eenvoudig en mooi en na even zoeken tussen het feest en de zeilwedstrijd op het meer, ook de fietsen gevonden die netjes klaar stonden. Na een mooie fietstocht eenvoudig de auto weer teruggevonden. Top dag met top weer…
+ Lees meer

Rini uit Blokzijl

Het was een super mooie dag alles super geregeld bedankt voor die mooie dag
+ Lees meer

Els uit Borne

Prachtige tocht met leuke stroomversnelling. Onderweg een paar idyllische plekjes om te stoppen. Op het eindpunt heerlijk gegeten.
+ Lees meer

Jolien uit Hengelo

Op een mooie zomeravond besloten om met een aantal vrienden te gaan kano varen. We kozen voor de tocht op de Vechte in Duitsland. Leuk om eens over de grens te kijken. Alles was goed geregeld, echter ons tempo lag niet zo hoog (stuur- en evenwichtsproblemen) waardoor we niet op de eindlocatie aankwamen. Met veel natte kleren en een hoop lol zijn we toch uit de kano’s gekomen en heeft twentekano ons halverwege opgepikt. Bedankt voor de goede zorgen!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen). Geef ook je keuze door hoe je van het eindpunt van de kanotocht terug wilt gaan naar het beginpunt.

Vergelijkbare arrangementen

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Arrangement fietstour Alte Kanalallee Naturtour

Het arrangement "Alte Kanalallee Naturtour" is een prachtige fietsroute van 44 kilometer die door Twente en Duitsland gaat. Het arrangement is inclusief een ontvangst met koffie en krentenwegge, e-bike, routekaart en een bezoek aan de beste ijsmaker van Europa; De IJskuip in Denekamp.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen Op Het Hulsbeek

Suppen is dé watersport van dit moment. Het is binnen no-time een mega populaire sport geworden en wij begrijpen dat wel! Hoe heerlijk is het om op het water te peddelen en je als een beachboy of beachgirl te voelen. Wil jij dit ook ervaren? Huur dan nu je supboard!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanotocht De Dinkel Instaptocht

Kanvaren op de Dinkel. Dit is de mooiste kanotocht van Nederland. Vaar tussen stijle zandoevers en beleef de on-Nederlandse natuur vanuit een kano.

Boek nu

Vanaf € 16,- p.p.

Meer informatie
Sup board huur

Sup board huur

Nieuw!!! Huur je sup board bij Actief Twente en ga een dagje suppen. De rage van dit moment en oooooh zo leuk om te doen. Met wie ga jij suppen?

Boek nu

27,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp