Meerdaagse kanotocht NL-DU (2 dagen )

Arrangement inclusief

  • Kano & peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's
  • Tent

Boek nu vanaf

€ 30,- p.p

Nathan uit Taarlo

De eerste 4 a 5 km hebben wegens omstandigheden niet meegemaakt, maar begreep dat je de kano er vaak uit moet halen. Dus misschien maar beter. We zijn er rond 17.00 uur in gegaan vlak voor Nordhorn. Door Nordhorn gaan was leuk zeker als je niet de standaard rechttoe rechtaan route neemt. Wij zijn de vistrap afgegaan richting de vecht (was misschien niet de bedoeling , maar erg leuk) Toen nog een paar uur gevaren en een overnachtingsplek gezocht. De volgende dag verder richting Neuenhaus tussendoor moesten we er een paar keer uit om over een stuw over te gaan (de vistrappen zijn niet bevaarbaar) op zich is hier niks mis mee alleen bij de 2e stuw in Neuenhaus was het bijna onmogelijk om de kano uit het water te krijgen. De kano moest een bijna 45 gr helling opgetrokken worden door 1m hoog gras/brandnetels. dit was bijna niet te doen en de plek waar de kano er eigenlijk weer in moest was ongeveer 0.5 km verder. Dit hebben wij niet gedaan en zijn er zo snel mogelijk weer in gegaan. In de verdere tocht moesten we er nog een paar keer uit om over een stuw te gaan (dit ging in verhouding erg makkelijk) de rivier is mooi en er waren leuke stukken met overhangende bomen en struiken en slalommen tussen omgevallen bomen. en een paar uur later waren we bij het eindpunt.
+ Lees meer

Vergelijkbare arrangementen

Tuk Tuk (Piaggo Ape) daghuur

Tuk Tuk (Piaggo Ape) daghuur

De tuk tuk, een super leuk voertuig om een dagje mee te toeren. Wist jij dat de tuk tuk vooral in Thailand als vervoermiddel gebruikt wordt?

Sup instaptocht Nordhorn – 1 april t/m 31 augustus

Sup instaptocht Nordhorn – 1 april t/m 31 augustus

Boek nu

€ 20,00

Meer informatie
Chopper rijden in Wierden

Chopper rijden in Wierden

Nieuw is ons depot in Wierden. Vertrek vanaf Tourist Info Wierden / Home Sweet Home Wierden voor een mooie choppertocht. Boek je chopper hier eenvoudig online!

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Chopper rijden in Almelo

Chopper rijden in Almelo

Goed nieuws! Je kunt nu ook choppers huren vanuit ons depot in Almelo. Dit depot zit bij Hotel Huis van Bewaring in het centrum van Almelo.

Boek nu

vanaf € 28,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp