Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Bornse Beek – Hengelo naar Zenderen (3 uur)

Arrangement inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

Een prachtige tocht over de Bornse Beek die door de omgeving van Borne en Zenderen loopt. Een avontuurlijke kanotocht die het begrip ‘teamwork’ weer naar boven haalt.

Kanotocht op de Bornse Beek

bornsche beekDe Bornse Beek is een beek in de omgeving van Borne en Zenderen. Van oudsher werd de Bornse Beek gebruikt om water zo snel mogelijk af te voeren met als gevolg dat bij heftige regen Almelo veel last had van overstromingen. In de afgelopen jaren is het beekgebied aangepast en zijn er overstromingsgebieden aangelegd. Hierdoor heeft de beek haar natuurlijke uitstraling terug gekregen. Dit maakt de beek geschikt voor kanotochten. De kanotocht is avontuurlijk door een aantal ‘obstakels’ die je gaat bedwingen. Daardoor is het hartstikke leuk om te doen met vrienden, familie of collega’s. Wij ontmoeten elkaar aan de Bornse Beeklaan, in Borne.

kano bornse beek

Omgeving

Heb je zin om er even tussen uit te varen? De omgeving van de Bornse Beek wordt ook vaak beschreven als prachtige en stille natuur. Onderweg vind je 2 spannende, bevaarbare watervalletjes. Dit is een gevarieerde route langs weide en bos.

Ook is dit een beek die het hele jaar vrij bevaarbaar is. Je kan het natuurlijk in wedstrijdvorm doen of lekker ‘heanig an’.

Josine Mommers uit Borne

Het kano uitje met het meisjesteam van HC Twente was erg geslaagd. De waterval was even “spannend ” maar gelukkig stond de medewerker van jullie daar en kon helpen waar nodig. Hoe leuk is het toch op (en in 🤣) het water! Een aanrader!
+ Lees meer

Jeroen uit Hengelo

Met onze vrienden hebben wij een tocht gemaakt op de Bornse beek, we wouden onze prachtige woonplaats Hengelo eens van een andere kant bekijken. Deze route raden wij zeker aan! Alles stond op tijd klaar en zag er goed uit, we kregen duidelijk instructies en konden het water op. Nogmaals bedankt voor deze leuke dag!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).