Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Vechte – Quendorf naar Engden (3 uur)

Arrangement inclusief:
  • Kano en peddels
  • Zwemvesten
  • Waterdichte ton
  • Bezorgen/ophalen van de kano's

De kanotocht Quendorf – Engden is een verrassende, natuurvolle en ten slotte een sportieve tocht. Je vaart door verschillende stukjes bos en langs kades en weilanden. Ben je een vogelspotter, ga dan opzoek naar de ijsvogel!

De kanotocht Quendorf – Engdenkanotocht quendorf

De tocht bestaat uit verschillende stukken. Je begint de kanotocht in Quendorf en vaart door naar Engden. Je vaart door prachtige bossen, langs open stukken en langs kades waar de boeren hun dieren laten grazen. Naast deze prachtige bezienswaardigheden heeft deze tocht ook nog een paar stroomversnellingen voor je in petto. Deze zijn niet gevaarlijk en erg toegankelijk, maar maken de kanotocht wel extra leuk! De rivier verschilt onderweg erg qua grootte, de smalle stukken vragen om precisie en opperste concentratie waarnaast de brede stukken je juist laten ontspannen en genieten van de natuur.

Schudde uit Zwolle

Ontzettend leuke dagbesteding. Mooie omgeving en we hadden zeer veel geluk met het weer. Afgifte van kano’s ging heel prima, goede instructie en hulp om aan boord te komen. Onderweg paar keer aan de kant geweest voor wat drinken en picknick. Dat we iets later waren dan geplande tijd was geen punt. Dus we hoefden niet op hete kolen te zitten. Super. Heel erg bedankt! Zeker aanbeveling waard bij anderen.
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).