Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kano en Kickbiken

Arrangement inclusief:
  • Kanotocht (2,5 uur)
  • Zwemvesten, peddels en professionele instructies
  • Waterdichte ton
  • Kickbike met route
  • Lunchpakket

Eerst lekker dobberen in een kano en dan met de kickbike terug. Kickbicken is het nieuwe steppen… Saai? In tegendeel! In Nederland worden met kickbiken met name de bovenbenen en billen in conditie gehouden, maar daarnaast is het ook nog eens leuk om te doen met een stel vrienden, collega’s of familie. 

Kanotocht

Start- en eindpunt is bij de sluis naast de Cosmos Sterrenwacht bij Lattrop. Vanuit hier vaar je de Beneden Dinkel op. Niet ver ten oosten van Ootmarsum ligt het Beneden-Dinkeldal. Dit is het woongebied van vele weide- en moerasvogels. De Beneden Dinkel heeft een brede stroom en is daardoor makkelijk bevaarbaar. Je vaart door bijna ongerepte natuurlandschappen. Gaandeweg moet je eenmaal de kano overdragen om de kanotocht te kunnen voortzetten. Dit kan natuurlijk ook in wedstrijdvorm, wie is het aller snelst? Lekker de hele dag in de buitenlucht!

Lunch

kano en kickbiken

Je vaart met de kano langs Brecklenkamp richting het Duitse Lage. Op dit punt lever je de kano in. Na het kanoën gaan jullie kickbiken, maar het kickbiken gebeurt natuurlijk niet voordat de heerlijke lunch genuttigd is. De lunch bestaat uit jus d’orange, 2 belegde bolletjes, een candybar en echte Twentse krentenwegge.

Kickbiken

Na de lunch gaan jullie op pad met de kickbike. Race met jullie groep door de bossen en geniet van de natuur. Tijdens deze kickbiketocht step je over smalle bospaadjes en achteraf liggende wegen terug richting Lattrop. Onderweg kom je weer langs het mooiste bouwwerk van Lattrop/Breckelenkamp (maar nu vanaf het land te bezichtigen): Huis te Breckelenkamp. Wij leveren jullie natuurlijk de route om weer terug te komen bij het beginpunt waar de auto’s staan.

Paul Reijnders uit Helden

Wij “oud” Jong Nederlanders hebben genoten van het Kanoen op de Dinkel. Het was goed geregeld, alles zoals afgesproken en het weer heeft was perfect. Kortom, voor herhaling vatbaar 🙂 Groet, Paul
+ Lees meer

Fam. Groeneveld uit Tubbergen

We hebben een sportieve familie en wouden daarom een dagje met z’n allen op pad. Wij kwamen uit bij Actief Twente met een super leuk arrangement, Kanovaren en kickbiken. De combinatie is erg leuk en zeker intensief! Tussendoor kregen we een heerlijke lunch. Kortom, alles was super goed geregeld! Wij komen zeker terug!
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).