Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kano en Mountainbike

Arrangement inclusief:
  • Kanotocht (2 uur)
  • Mountainbiketocht (2 uur)
  • Lunchpakket
  • Zwemvesten, peddels en professionele instructies

Zin in een avontuurlijk dag met vrienden of collega’s? Dan is ‘kano en mountainbike’ het perfecte arrangement voor jou! Race door de bossen en vaar door de ongerepte natuur van Twente.

Kano en mountainbike

Waar je in de kano in een rustig tempo over het water vaart, cross je later met een stevige snelheid door de bossen. Vanaf het beginpunt in Quendorf kanoën jullie door het prachtige natuurgebied. Eenmaal aangekomen bij het eindpunt in Engden wisselen jullie de kano’s in voor mountainbikes. Hiermee racen jullie via een andere route terug naar het beginpunt. Uiteraard op stevige mountainbikes met 29 inch wielen. Door de grootte van de wielen kun je met minder inspanning, meer snelheid maken. Alleen voor een echte durfal.

LunchpakketKano en mountainbike

Van al dat peddelen krijg je trek! Dus voordat jullie aan de volgende activiteit beginnen, krijgen jullie de gelegenheid om gebruik te maken van het lunchpakket. Het lunchpakket bestaat uit Jus ‘d orange, 2 belegde bolletjes, Twentse krentenwegge en ook een candybar. Na de lunch is het tijd om te crossen! Door bossen en over landweggetjes kom je – misschien moe maar vast en zeker voldaan – weer terug bij het startpunt.

Vechte of Dinkel

Deze tocht is het hele jaar door mogelijk op de Vechte, tussen Quendorf en Engden. In de periode 1 september tot 31 maart is dit arrangement ook mogelijk op de Dinkel in het gebied het Lutterzand. Vraag ons gerust om meer informatie.

Bestaat je gezelschap uit minder dan 6 personen? Hiervoor bieden wij instaptochten op de Dinkel en instaptochten op de Vechte welke boekbaar zijn vanaf 2 personen.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).